Kasvohoidot

Kasvohoitoja on lukuisia. Jos epäröit juuri sinulle sopivinta hoitomuotoa, voimme päättää sen yhdessä varatun aikasi aluksi tullessasi hoitolaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvohoidot sisältävät tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

HydraFacial-hoidot

HYDRAFACIAL™ SIGNATURE (ent. Hydration)

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial –kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Lue lisää
Kesto 40 min Hinta 109 €

HYDRAFACIAL™ CLARIFYING (ent. Deep Clean)

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 149 €

HYDRAFACIAL™ AGE REFINEMENT (ent. Anti-Age)

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös tarvittaessa GlySal happokuorinta.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 169 €

HYDRAFACIAL™ RADIANCE (ent. Skintone)

Ihon värihäiröitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä. Tuloksena puhdas, kuulas ja tasainen ihonväri.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 169 €

Laitehoidot kasvoille

Skandinavian Skin 5 D HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Veitsetön kasvojen kohotus. Kiinteämpi iho kivutta. HIFU on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkitsevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. Loistava ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon. HIFU-hoidoissa kohdistetaan erittäin tehokasta, tarkasti kohdistettua ultraääntä kudoksiin, joita käsitellään myös ”perinteisissä” kirurgisissa kasvojenkohotuksissa. Korkeatehoinen ultraääni kohdistuu ihon syvimpien kerrosten lisäksi myös ihonalaiseen SMASH-kudokseen. Kasvonpiirteiden kohoamisen ja ihon ryppyisyyden vähentymisen voi havaita parhaimmillaan jo heti hoidon jälkeen, mutta todellinen lopputulos on nähtävillä vasta useiden viikkojen jälkeen. Hoitoa suositellaan 3 kerran sarjahoitona. Hoito uusitaan tarvittaessa 2-3 kuukauden kuluttua. Tulokset voivat pysyä jopa 18 kuukautta. Katso hinnoittelualue "Lue lisää" kohdasta.

Lue lisää

Dermatude metaterapia

Dermatuden metaterapia on vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Se on täysin luonnollinen hoitomuoto, joka uudistaa ihoa ja parantaa ihon kuntoa sisältä ulospäin. Dermatuden metaterapialla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi ryppyjä, juonteita, silmäpusseja, aknearpia ja ihon värihäiriöitä. Metaterapiahoidon avulla ihon ikääntymisprosessia voidaan huomattavasti hidastaa ja vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Hoito stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee. Hoito sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät ole halukkaita radikaaleihin medikaalisiin hoitomuotoihin.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 150 €

DERMAPEN Mikroneulaus

Tehokas laitehoito moneen iho-ongelmaan. Laitteella voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, arpia, laajentuneita ihohuokosia, couperosaa ja epäpuhdasta ihoa. Mikroneulauksella aiheutetaan iholle hallittu trauma, joka saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkää toipumisaikaa. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullinen tulos oman aikansa. Hoitoa suositellaan noin 3 -6 kerran hoitosarjana 4 - 6 viikon välein. Kysy sarjahoitotarjoustasi!

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 168 €

Radiofrekvenssihoito

Sisältää kasvojen ihon kuorinnan joko timanttihionnalla tai manuaalisesti. Sarjahoitona (vähintään 3 kerran sarja, 1-2 vkon välein 60 min, hinta 93 e/krt)

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 99 €

Timanttihiontahoito

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, hoitovoiteet.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 79 €

Ultraäänipuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

Lue lisää
Kesto 65 min Hinta 69 €

Biodroga MD happohoidot

Happohoito rypyille ja juonteille (Anti-age)

Aikuiselle iholle tehokkaasti kiinteyttävä ja ihon kimmoisuutta parantava tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, anti-age tehoampulli, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 89 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 Hinta 98 €

Biodroga MD Anti-Age + Sensitive Happohoito

Herkälle, couperoottiselle, ärtyvälle iholle tarkoitettu rauhoittava, kosteuttava ja kiinteyttävä tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, tehoainetiivisteet, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 89 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 Hinta 98 €

DMK-hoidot

DMK Ravinnehoito kosteusköyhälle iholle

Hoidon vaiheisiin kuuluu puhdistus, kuorinta, seerumit, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu epidermiksen läpi tapahtuva hoito sekä kevyt hieronta jolla lukitaan hoitavat aineet iholle.

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 95 €

Perinteiset kasvohoidot

Kuningattaren hemmotteleva ja rentouttava kultakasvohoito

Upea aikuisen naisen ylellinen, kosteuttava ja kiinteyttävä kauneushoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Kesto 75 min Hinta 89 €

Kirkastava kasvojen Fresh Up -pikahoito

Tarjolla tauko arjesta! Ihotyypin mukainen kirkastava ja raikastava kauneushoito.

Kesto 45 min Hinta 49 €

Perinteinen ihonpuhdistus

Soveltuu seka- sekä rasvaiselle iholle. Hoito tehdään mekaanisesti tarvittaessa ultraääntä käyttäen. Tasapainottaa ja normalisoi talineritystä sekä syväpuhdistaa huokosia.

Kesto 60 min Hinta 69 €

Kasvohieronta

Rentouttava kasvohierontahoito. Alkupuhdistus, hieronta kasvot-kaula-décolléte, naamio, hoitovoiteet.

Kesto 45 min Hinta 55 €

Sensiderm-erikoishoito herkälle sekä couperoottiselle iholle

Rauhoittava ja kosteuttava tehohoito. Vähentää punaisuutta ja palauttaa ihon tasapainon, stabiloi ihon suojamekanismeja ja normalisoi ihon kosteuspitoisuutta.

Kesto 90 min Hinta 98 €

Korjaava ja tasoittava juonne- ja ryppyhoito

Tehohoito varttuneemmalle iholle jotta säilyttäisit ihosi nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Madaltaa ryppyjä ja häivyttää juonteita silminnähden. Hoito kirkastaa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia saaden ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.

Kesto 75 min Hinta 98 €

Miehen Platinmen-kasvohoito

Kosteuttava, rauhoittava, uudistava ja puhdistava kasvohoito miehille.

Kesto 60 min Hinta 85 €

Silmänympärysihon hoito

Hoidon sisältämät raaka-aineet stimuloivat väsyneen silmänympärysihon uusiutumista. Vähentää tehokkaasti tummuutta silmien ympäryksillä sekä tasoittaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. 20 e. Kts. myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Kesto Hinta 20 €

Lifting kaula- ja décolléte-hoito

Kiinteyttävä ja kosteuttava, kaulan ja décolléte-alueen juonteiden ja ryppyjen hoitoon. 30 e. Kts myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Kesto Hinta 30 €

iS Clinical-kasvohoidot

FIRE & ICE kasvohoito

Julkkisten suosima red carpet -kasvohoito! Kevyt, kirkastava ja uudistava, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa. Hoitotuotteet sisältävät kasvipohjaisia, intensiivisesti vaikuttavia aineita, jotka ovat yhdistettyinä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin. Tämä upea hoitomenetelmä on kasvojen todellinen pikavirkistäjä ja -kaunistaja, saaden aikaan heti näkyviä hoitotuloksia.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 98 €

EXFOLIATING CLEAR SKIN kasvohoito

Ihoa kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ihoa tehokkaasti ja stimuloi mikroverenkiertoa. Sopii ihoille, jolla on jonkin verran epäpuhtauksia, komedoja tai aknea, kuten teineille ja nuorille asiakkaille sekä miehille, joilla rasvaisuuteen taipuva iho. Hoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota, joka on syväpuhdistava, kuoriva sekä ihon mikroverenkiertoa aktivoiva.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 98 €

Kestovärjäykset

Ripset

Ripsien kestovärjäys

Kesto Hinta 25 €

Kulmat

Kulmien kestovärjäys

Kesto Hinta 25 €

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kesto Hinta 35 €

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu

Kesto Hinta 18 €