Yumi Lashes – Ripsien ja kulmien kestotaivutus

YumiLashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Lue kotihoidosta

YUMI Lashes ripsien kestotaivutus

YUMI TM Lashes on ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Käsittely sisältää myös ripsien kestovärjäyksen. Käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Kesto 75 min Hinta 90 €

YUMI BROWS - KULMIEN LAMINOINTI

YumiBrows on uusi kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Menetelmällä kulmat muotoillaan haluttuun muotoon, kestovärjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Kulmista saadaan tuuheammat ja huolitellut. Käsittely kestää kuukauden, puolitoista. Käsittely tehdään laadukkailla Yumin tuotteilla, jolloin saadaan kestävä ja hoitava kulmien laminointi. Hoidon jälkeen kulmia ei suositella kasteltavaksi 24-48h.

Kesto 60 min Hinta 69 €

YUMI LASHES & BROWS - ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Kesto 90 min Hinta 130 €

Kestovärjäykset

Ripset

Ripsien kestovärjäys

Kesto 15 min Hinta 25 €

Kulmat

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kesto 15 min Hinta 25 €

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

Kesto 15 min Hinta 35 €

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu

Kesto 15 min Hinta 18 €