Jane Iredale

Jane Iredale -mineraalimeikkisarja oli aikanaan ensimmäinen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältänyt meikkisarja. Mineraalimeikki toimii sekä meikkivoiteena, puuterina, peitevoiteena ja myös aurinkosuojana. Nämä kaikki siis yhdessä tuotteessa. Jane Iredale -meikkisarjan kantavana ajatuksena on, että tuote näyttää kauniilta, tuntuu hyvältä, on helppo levittää ja samalla myös tukee ihon hyvinvointia. Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, joilla taataan paras peittävyys, levittyvyys ja rakenne. Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antaa niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin. Jane Iredale -tuotteissa käytetään puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, jolloin meikkipohjat ja peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton, jota ei ole tarpeen korjailla. Peiton lisäksi meikkipohjat ovat hengittäviä, ne eivät tuki ihohuokosia eivätkä aiheuta epäpuhtauksia.

Payot

PAYOT on selektiivinen ja moderni, maailmalla hyvin tunnettu hoitolasarja, joka yli 80 vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa ammattilaisille tarkoitettuja hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita.

Sarjan perustaja tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet myydään kosmetologisissa hoitoloissa ympäri Suomen. Laaja hoitovalikoima sisältää vaativimmankin ihon erikoishoidot sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot kasvoille ja vartaloille.

Payot tarjoaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa joka elämäntilanteeseen.

Biodroga MD

Biodroga MD hoitosarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa iho-ongelmien hoitoon. MD hyödyntää uusimpien ihonhoitotutkimuksien tehokkaiksi toteamia raaka-aineita mm. peptidejä, jotka stimuloivat ja tasapainottavat ihosolujen toimintaa. Perinteisten emulgaattorien sijasta MD-tuotteissa käytetään kasvipohjaista Derma Membrane Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta. DMC toimii kuljettimena aktiiviaineille ja mahdollistaa niiden tehokkaan imeytymisen ihoon korjaten ihon luonnollista suojakalvoa.

Tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja raaka-aineita, barabeeneja eikä lisättyjä hajusteita.

iS Clinical

iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tuotesarja on saanut paljon huomiota alan julkaisuissa ja on myös monien julkkisten suosikki. Tämän innovatiivisen ja todella korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. Ihonhoitoklinikoille suunnitellut hoitokokonaisuudet ja kotona käytettävät tehokkaat ihonhoitotuotteet saavat nopeasti aikaan todellisia hoitotuloksia.

DMK

DMK-kotihoitotuotteet on tarkoitettu kaikenlaisille ihoille. Ne soveltuvat niin erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen, kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon.

Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ammattihoidoilla saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisempia kotihoitotuotteiden ansiosta.