Miten metaterapiahoito tehdään?

Metaterapiahoidossa tehdään ihoon näkymättömiä, mikrokokoisia mikrokanavia kivuttomasti. Tämän tuloksena ihon luonnollinen korjausmekanismi kiihtyy, ja se alkaa tuottaa tehokkaasti kollageenia ja elastiinia, jotka korjaavat myös nämä tehdyt mikrokanavat. Ihon itsensäkorjaava toiminto on ihon luonnollinen ominaisuus, jossa iho uudistuu sisältä ulospäin.

Mitä hyötyä hoidosta on?

Dermatuden metaterapialla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi ryppyjä, juonteita, silmäpusseja, aknearpia ja ihon värihäiriöitä. Metaterapiahoidon avulla ihon ikääntymisprosessia voidaan huomattavasti hidastaa ja vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Hoito stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee.

Monta hoitokertaa tarvitaan?

Metaterapiahoito on suositeltavaa tehdä sarjahoitona, neljästä kahdeksaan kertaa noin viikon välein. Hoito sopii hyvin tehtäväksi myös yksittäisenä kasvohoitona. Ennen hoitoa suositellaan konsultaatiota joko puhelimitse tai hoitolassa. Konsultaatio kestää noin 15 minuuttia.

Mitä hoito maksaa?

Yksittäisen metaterapiahoidon hinta on 150 euroa. Hoito kestää n. 60 minuuttia. Vaikka metaterapiahoito sopii myös yksittäiseksi kasvohoidoksi, on se suositeltavaa tehdä sarjahoitona. 4 kerran hinta on 516 euroa ja 8 kerran hinta 1000 euroa.

Hoito voidaan laajentaa myös kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tällöin hinta on kertahoitona 190 euroa. Voidaan tehdä myös sarjahoitona, jolloin hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Kaulan ja decoltee-alueen hoito kertahoitona 80 euroa, sarjahoidon hinta sovitaan tapauskohtaisesti.