iS Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista.

Tuotesarja on saanut paljon huomiota alan julkaisuissa ja on myös monien julkkisten suosikki. Tämän innovatiivisen ja todella korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. Ihonhoitoklinikoille suunnitellut hoitokokonaisuudet ja kotona käytettävät tehokkaat ihonhoitotuotteet saavat nopeasti aikaan todellisia hoitotuloksia.

iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita

ja Suomessa se on arvostettu medikaalisen tason kauneushoitoloissa. Tuotemerkin ja sarjan kehittämisen takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja.

Se mikä erottaa iS Clinical®:n muista valmistajista,

on sitoutuminen tarjoamaan puolueettomien kliinisten tutkimusten mukaan tehokkaita, todellisia tuloksia tuottavia, erinomaisia tuotteita. Näissä tuotteissa on hyödynnetty kaikkein edistyneintä mahdollista teknologiaa ja korkeimman saatavilla olevan laatutason raaka-aineita, jotka saavat iholla aikaan dramaattisia fyysisiä parannuksia sekä terveydellisestä näkökulmasta katsottuna että ulkoisesti katsottuna. iS Clinical -tuotteista on tehty useiden eri riippumattomien tutkimuslaitosten taholta kliinisiä tutkimuksia, joista käy hyvin ilmi tuotteiden synnyttämät todelliset tulokset.

KOE YLELLISET JA TEHOKKAAT IS CLINICAL KASVOHOIDOT

iS Clinical -kotihoitotuotteiden lisäksi myös hoitolahoidot ovat hyvin suosittuja. Tunnetuin ja suosituin hoitomuoto ympäri maailman on Fire & Ice -kasvohoito ja kemiallisten kuorintojen kategoriaa edustavat Prodigy Peel -kuorintahoidot. Muista ylläpitää hoidon tuloksia huolellisen kotihoidon avulla, johon saat selkeät ohjeet kasvohoitojen yhteydessä.

iS Clinical-hoitohinnasto

FIRE & ICE kasvohoito

Julkkisten suosima red carpet -kasvohoito! Kevyt, kirkastava ja uudistava, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa. Hoitotuotteet sisältävät kasvipohjaisia, intensiivisesti vaikuttavia aineita, jotka ovat yhdistettyinä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin. Tämä upea hoitomenetelmä on kasvojen todellinen pikavirkistäjä ja -kaunistaja, saaden aikaan heti näkyviä hoitotuloksia.

 • Tuloksellinen pikakaunistava ja muokkaava kasvohoito
 • Ei toipumisaikaa
 • Myös ongelmaiholle
 • Ikääntymisen merkkeihin

Hoidon hinta: 95,- / 60 min.

EXFOLIATING CLEAR SKIN kasvohoito

Ihoa kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ihoa tehokkaasti ja stimuloi mikroverenkiertoa. Sopii ihoille, jolla on jonkin verran epäpuhtauksia, komedoja tai aknea, kuten teineille ja nuorille asiakkaille sekä miehille, joilla rasvaisuuteen taipuva iho. Hoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota, joka on syväpuhdistava, kuoriva sekä ihon mikroverenkiertoa aktivoiva.

 • Kirkastaa ja puhdistaa rasvaista-, epäpuhdasta- tai akneen taipuvaa ihoa
 • Kuorii ihoa
 • Stimuloi ihon mikroverenkiertoa

Hoidon hinta: 95,- / 60 min.

PRODIGY PEEL kemiallinen kuorinta

Tehokas, kosmetologisen tason pinnallinen kemiallinen kuorintahoito. Tässä hoidossa yhdistyvät resorsinoli, maito-, salisyyli- ja sitruunahappo, jotka hoitavat lieviä tai keskivaikeita ikääntymisen merkkejä, lievää aknea ja ihon värihäiriöitä. Näiden vaikuttavien aineiden teho on yhdistetty tehokkaaseen ”boosteriin”, joka sisältää edistyneen tason salisyylihappoa, joka tarjoaa merkittäviä etuja muihin pinnallisen tason kemiallisiin kuorintoihin verrattuna. Hoidon innovatiivisen tuotekoostumuksen ansiosta iho kuoriutuu hoidon jälkeen silminnähden vähemmän. Optimaalinen hoitotulos, joka tulee esille pikkuhiljaa, kumulatiivisesti sarjahoitojen myötä.

 • Pinnallinen kemiallinen kuorintahoito
 • Tehokas hoitomenetelmä erilaisiin iho-ongelmiin
 • Sopii loistavasti lievään akneen, ihon värihäiriöihin, ihon kuulauden palauttamiseen
 • Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, myös tummemmille Fitzpatrick-tyypeille

Hoidon hinta: 145,- / 60 min.

HONEY ENZYME kasvohoito

Ylellinen ja hemmotteleva hunajakasvohoito. Sopii erityisesti kosteusköyhälle ja kuivalle iholle, tai vaikkapa hemmottelevaksi lahjaksi äidille tai ystävälle. Erittäin hyvä kasvohoito talven tai haastavan ilmaston kuivattamalle iholle tai palauttavaksi hoidoksi intensiivisten kuorintahoitojen jälkeen.

 • Hemmotteleva, ylellinen, kosteuttava kasvohoito
 • Pehmentää ja kosteuttaa ihoa
 • Ihana lahjaidea hemmotteluun
 • Palauttava kasvohoito

Hoidon hinta: 95,- / 60 min.

FOAMING ENZYME kasvohoito

Syväpuhdistava ja todella hellävarainen kasvohoito kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tässä kasvohoidossa iholle tehdään ihanan pehmeä vaahtokuorinta. Kuorinnan bioaktiiviaineet kuorivat ihoa entsymaattisesti ja syväpuhdistavat ihohuokosia, tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman farmaseuttisen puhtaus- ja laatutason hoitavat seerumit ja voiteet.

 • Tuloksellinen, myös herkälle iholle sopiva kuorintahoito
 • Kirkastaa ihoa
 • Kiinteyttää ihoa
 • Kuorii ihoa

Hoidon hinta: 95,- / 60 min.