Konsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi

Ainutlaatuinen, entsyymeihin perustuva kasvohoito parantaa kudoksen hapensaantia.

DMK-hoidot on tarkoitettu niille, jotka haluavat todellisia tuloksia.

Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon.

Hoidossa hyödynnetään kuljettajaentsyymien hyödyllisiä vaikutuksia.
Entsyymit ovat kehon kemiallisten reaktioiden katalyyttejä. Ne muodostavat kehossa luonnollisia antioksidantteja vapaita radikaaleja vastaan. Ne poistavat kuona-aineita epidermiksestä käänteisen osmoosin avulla. DMK-entsyymiterapiassa käänteinen osmoosi pakottaa nesteitä soluseinämän läpi ulos, huuhtelee solua jolloin siitä tulee puhdas ja toksiiniton, näin solut voivat toimia tekokkaammin.

DMK Entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon. Entsyymit parantavat ihon toimintaa poistamalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfajärjestelmää ja tuomalla soluille happea jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen. Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon rakennetta ja solujen toimintaa.

RATKAISU VAIKEIMPIINKIN IHO-ONGELMIIN

DMK-kotihoitotuotteiden raaka-aineet luokitellaan farmaseuttisiksi. Se tarkoittaa, että tuotteiden aktiiviaineiden osuus on selkeästi suurempi, joka tekee tuotteista tehokkaampia kuin perinteiseksi kosmetiikaksi luokitellut tuotteet.

DMK:n luonnolliseen farmakologiaan perustuvan menetelmän keskiössä on ihon ulkonäön, mutta myös sen toiminnan parantaminen. Kun ihon toiminta paranee, saadaan vaikeimmatkin iho-ongelmat poistettua.

Koulutettu DMK-terapeutti räätälöi kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kotihoito-ohjelman. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen- ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

Apuja ja ratkaisuja moniin ongelmiin

DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneutuu ongelman syyhyn. Ammattihoitojen, sekä tehokkaiden kotihoitotuotteiden yhdistelmällä saadaan haluttuja ja pitkäkestoisia tuloksia.

Jo yli 40:n vuoden ajan DMK on muuttanut tuhansien ihmisten elämän.

  • Ikääntymisen aiheuttamat muutokset, rypyt, veltostuminen, juonteet
  • Herkistynyt, herkkä ihoAkne
  • Hyperpigmentaatio
  • Rosacea, punoittava iho
  • Arvet
  • Atooppinen iho

DMK-hoidot yhdessä DMK-kotihoitotuotteiden kanssa palauttavat ihon nuorekkuuden, terveyden ja kauneuden.

DMK-entsyymihoidot ovat maailmankuuluja plasmaattisesta vaikutuksestaan, joka lisäävät solujen hapensaantia ja poistavat kuona-aineita.

DMK-kasvohoito räätälöidään aina sinulle ja ihollesi sopivaksi.