Jane Iredale

Jane Iredale -mineraalimeikkisarja oli aikanaan ensimmäinen pelkästään ihoystävällisiä ainesosia sisältänyt meikkisarja. Mineraalimeikki toimii sekä meikkivoiteena, puuterina, peitevoiteena ja myös aurinkosuojana. Nämä kaikki siis yhdessä tuotteessa. Jane Iredale -meikkisarjan kantavana ajatuksena on, että tuote näyttää kauniilta, tuntuu hyvältä, on helppo levittää ja samalla myös tukee ihon hyvinvointia. Tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, joilla taataan paras peittävyys, levittyvyys ja rakenne. Korkealaatuiset mineraalit reagoivat valoon, joka antaa niille kuuluisan pehmeäpiirtoefektin. Jane Iredale -tuotteissa käytetään puhtaita mineraaleja ilman täyteaineita, jolloin meikkipohjat ja peitevoiteet saavat aikaan erittäin hyvän peiton, jota ei ole tarpeen korjailla. Peiton lisäksi meikkipohjat ovat hengittäviä, ne eivät tuki ihohuokosia eivätkä aiheuta epäpuhtauksia.

Payot

PAYOT on selektiivinen ja moderni, maailmalla hyvin tunnettu hoitolasarja, joka yli 80 vuoden kokemuksella luo ja tarjoaa ammattilaisille tarkoitettuja hoitotuotteita, kauneushoitoja ja laadukkaita vähittäismyyntituotteita.

Sarjan perustaja tohtori Nadia Payot kehitti sarjan lääkärin koulutustaan hyödyntäen naisten kauneuden ja terveyden edistämiseksi. Luonnollisista raaka-aineista koostuvan sarjan pääraaka-aineina ovat mineraalit, kasvit ja yrtit yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Sarjan tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja tunnettuja tehokkuudestaan, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Tuotteet myydään kosmetologisissa hoitoloissa ympäri Suomen. Laaja hoitovalikoima sisältää vaativimmankin ihon erikoishoidot sekä kokonaisvaltaiset hemmotteluhoidot kasvoille ja vartaloille.

Payot tarjoaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa joka elämäntilanteeseen.

Biodroga MD

Biodroga MD hoitosarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa iho-ongelmien hoitoon. MD hyödyntää uusimpien ihonhoitotutkimuksien tehokkaiksi toteamia raaka-aineita mm. peptidejä, jotka stimuloivat ja tasapainottavat ihosolujen toimintaa. Perinteisten emulgaattorien sijasta MD-tuotteissa käytetään kasvipohjaista Derma Membrane Complexia, jonka rakenne vastaa ihon omaa rakennetta. DMC toimii kuljettimena aktiiviaineille ja mahdollistaa niiden tehokkaan imeytymisen ihoon korjaten ihon luonnollista suojakalvoa.

Tuotteissa ei ole käytetty mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja raaka-aineita, barabeeneja eikä lisättyjä hajusteita.

HydraFacial-kotihoitotuotteet

HydraFacial MD Daily Essentials -kotihoitotuotteet puhdistavat, elvyttävät ja antavat suojaa iholle samalla, kun ne auttavat asiakkaan ihotyypille ominaisissa iho-ongelmissa.

Nämä kotihoitotuotteet sisältävät samoja vaikuttavia aineita kuin hoitolahoidon yhteydessä käytetyt ammattilaisseerumit.

Yhdessä hoitotalohoito ja säännöllisesti käytetyt hoitotutoteet auttavat pitämään ihon terveenä ja kauniina hoitokertojen välillä. Kotihoitotuotteet ovat siis olennainen osa HydraFacial-hoito -ohjelmaa.

être belle

être belle -tuotteet valmistetaan puhtaista ja luonnonmukaisista aineosista. Tutkimukselle ja kehitykselle on annettu suuri painoarvo, ètre belle on omistautunut jo yli 25 vuotta menestyksekkäästi kauneudenhoidolle ja sarjan tuotekehittelyssä on kiinnitetty huomiota erityisesti monipuolisuuteen ja ihoystävällisyyteen.
être belle ei testaa valmiita tuotteita eläimillä ja se täyttää lääke- ja elintarvikelakien edellyttämät vaatimukset. Tuotesarja on monipuolinen ja sieltä löytyy vastaus ihosi vaatimuksille.

être belle on omistanut toimintansa naisten hyvinvoinnille ja kauneudelle – menestyksekkäästi. être belleä myydään nyt yli 50 maassa ja valikoima pyrkii vastaamaan kaikkiin tarpeisiin.

être bellen tuotekehityksen kulmakivinä on
- laatu
- tehokkuus
- ihoystävällisyys

Tuotteet valmistetaan puhtaista, luonnonmukaisista ainesosista, unohtamatta hyvää hinta-laatu-suhdetta. Tutkimukselle ja kehitystyölle on annettu suuri painoarvo. être belle -sarjan tuotekehittelyssä on kiinnitetty huomiota erityisesti nykyaikaisuuteen. Sarja on edelläkävijänä muun muassa C-vitamiinivoiteiden markkinoille tuomisessa sekä tuotteiden korkealaatuisissa raaka-aineisssa.

Tänä päivänä être belle -sarjaan kuuluvat niin meikit, ihonhoitotuotteet kuin vartalohoitotuotteetkin sekä koti- että ammattikäyttöön. Platinmen-tuotteissa on otettu huomioon miesten ihon erikoispiirteet, tuotteet valitaan ihon vaatimuksen mukaan. Sarjan tuotteet kosteuttavat, rauhoittavat ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.

DMK

DMK-kotihoitotuotteet on tarkoitettu kaikenlaisille ihoille. Ne soveltuvat niin erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen, kuin ns. ongelmattoman ihon kunnon ylläpitoon.

Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Ammattihoidoilla saavutetut tulokset ovat pitkäkestoisempia kotihoitotuotteiden ansiosta.