Kasvohoidot

Kasvohoitoja on lukuisia. Jos epäröit juuri sinulle sopivinta hoitomuotoa, voimme päättää sen yhdessä varatun aikasi aluksi tullessasi hoitolaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvohoidot sisältävät tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

HydraFacial-hoidot

HYDRAFACIAL™ SIGNATURE (ent. Hydration)

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito, sopii lähes jokaiselle iholle, nuorelle ja aikuiselle. Ainutlaatuinen teknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella kolme eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Ihohuokosten tyhjennys 3. Tehoaineiden imeytys.

Lue lisää
Kesto 40 min Hinta 105 €

HYDRAFACIAL™ CLARIFYING (ent. Deep Clean)

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään hellävarainen GlySal™ happokuorinta. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella neljä eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita sekä happoseerumi 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Happokuorinta 3. Ihohuokosten tyhjennys 4. Tehoaineiden imeytys. Tarvittaessa iholle tehdään lisäksi perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 140 €

HYDRAFACIAL™ AGE REFINEMENT (ent. Anti-Age)

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen glysal™ happokuorintaa, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä Hydrafacial tehouutteita. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus 3. ihohuokosten tyhjennys 4. tehoaineiden imeytys - ikääntymistä vastaan taisteleva Dermabuilder Peptidi-seerumi.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 160 €

HYDRAFACIAL™ RADIANCE (ent. Skintone)

Ihon värihäiriöitä korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen ja happokuorinnan lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöitä. Hoidon jälkeen ihosi on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus, ihohuokosten tyhjennys 4. Britenol tehoampullin imeytys (pigmenttimuutokset).

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 160 €

Laitehoidot kasvoille

Dermatude metaterapia

Dermatuden metaterapia on vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Se on täysin luonnollinen hoitomuoto, joka uudistaa ihoa ja parantaa ihon kuntoa sisältä ulospäin. Dermatuden metaterapialla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi ryppyjä, juonteita, silmäpusseja, aknearpia ja ihon värihäiriöitä. Metaterapiahoidon avulla ihon ikääntymisprosessia voidaan huomattavasti hidastaa ja vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Hoito stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee. Hoito sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät ole halukkaita radikaaleihin medikaalisiin hoitomuotoihin.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 150 €

DERMAPEN Mikroneulaus

Sisältää alkupuhdistuksen, elektronisen mikroneulauksen, ihotyypin mukaan räätälöidyt steriilit tehoaineet (hoitoalueena myös silmien ympärys sekä kaula), tehonaamion ja hoitotuotteet. Lisäetu: sisältää hoidon jälkeen tehtävän ryppyjen ja arpien käsittelyn valmistajan omalla erikoishapolla (uber pro). Huom! Steriili neulapää vaihdetaan uuteen jokaisella hoitokerralla, takaa hygieenisemman tuloksen perinteiseen rullauspäähän verrattuna. Lisäetuna myös säädettävä neulanpituus.

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 150 €

Radiofrekvenssihoito

Sisältää kasvojen ihon kuorinnan joko timanttihionnalla tai manuaalisesti. Sarjahoitona (vähintään 3 kerran sarja, 1-2 vkon välein 60 min, hinta 85 e/krt)

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 99 €

Timanttihiontahoito

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, hoitovoiteet.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 79 €

Ultraäänipuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

Lue lisää
Kesto 65 min Hinta 69 €

Biodroga MD happohoidot

Happohoito rypyille ja juonteille (Anti-age)

Aikuiselle iholle tehokkaasti kiinteyttävä ja ihon kimmoisuutta parantava tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, anti-age tehoampulli, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 80 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 Hinta 98 €

Biodroga MD Anti-Age + Sensitive Happohoito

Herkälle, couperoottiselle, ärtyvälle iholle tarkoitettu rauhoittava, kosteuttava ja kiinteyttävä tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, tehoainetiivisteet, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 80 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 Hinta 98 €

DMK-hoidot

DMK Entsyymiterapia kasvohoito

Tarjous ensikertalaiselle; 2 x kuukaudessa, yhteishintaan 240 €.

Lue lisää
Kesto 90 min Hinta 148 €

DMK Ravinnehoito kosteusköyhälle iholle

Hoidon vaiheisiin kuuluu puhdistus, kuorinta, seerumit, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu epidermiksen läpi tapahtuva hoito sekä kevyt hieronta jolla lukitaan hoitavat aineet iholle.

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 89 €

Perinteiset kasvohoidot

Kuningattaren hemmotteleva ja rentouttava kultakasvohoito

Upea aikuisen naisen ylellinen, kosteuttava ja kiinteyttävä kauneushoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Kesto 75 min Hinta 89 €

Kirkastava kasvojen Fresh Up -pikahoito

Tarjolla tauko arjesta! Ihotyypin mukainen kirkastava ja raikastava kauneushoito.

Kesto 45 min Hinta 49 €

Perinteinen ihonpuhdistus

Soveltuu seka- sekä rasvaiselle iholle. Hoito tehdään mekaanisesti tarvittaessa ultraääntä käyttäen. Tasapainottaa ja normalisoi talineritystä sekä syväpuhdistaa huokosia.

Kesto 60 min Hinta 69 €

Kasvohieronta

Rentouttava kasvohierontahoito. Alkupuhdistus, hieronta kasvot-kaula-décolléte, naamio, hoitovoiteet.

Kesto 45 min Hinta 55 €

Sensiderm-erikoishoito herkälle sekä couperoottiselle iholle

Rauhoittava ja kosteuttava tehohoito. Vähentää punaisuutta ja palauttaa ihon tasapainon, stabiloi ihon suojamekanismeja ja normalisoi ihon kosteuspitoisuutta.

Kesto 90 min Hinta 95 €

Korjaava ja tasoittava juonne- ja ryppyhoito

Tehohoito varttuneemmalle iholle jotta säilyttäisit ihosi nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Madaltaa ryppyjä ja häivyttää juonteita silminnähden. Hoito kirkastaa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia saaden ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.

Kesto 75 min Hinta 95 €

Miehen Platinmen-kasvohoito

Kosteuttava, rauhoittava, uudistava ja puhdistava kasvohoito miehille.

Kesto 60 min Hinta 75 €

Silmänympärysihon hoito

Hoidon sisältämät raaka-aineet stimuloivat väsyneen silmänympärysihon uusiutumista. Vähentää tehokkaasti tummuutta silmien ympäryksillä sekä tasoittaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. 20 e. Kts. myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Kesto Hinta 20 €

Lifting kaula- ja décolléte-hoito

Kiinteyttävä ja kosteuttava, kaulan ja décolléte-alueen juonteiden ja ryppyjen hoitoon. 20 e. Kts myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Kesto Hinta 20 €

iS Clinical-kasvohoidot

FIRE & ICE kasvohoito

Julkkisten suosima red carpet -kasvohoito! Kevyt, kirkastava ja uudistava, kasvipohjainen kuorintahoito ilman toipumisaikaa. Hoitotuotteet sisältävät kasvipohjaisia, intensiivisesti vaikuttavia aineita, jotka ovat yhdistettyinä farmaseuttisen tason seerumeihin ja voiteisiin. Tämä upea hoitomenetelmä on kasvojen todellinen pikavirkistäjä ja -kaunistaja, saaden aikaan heti näkyviä hoitotuloksia.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 95 €

EXFOLIATING CLEAR SKIN kasvohoito

Ihoa kirkastava ja syväpuhdistava kasvohoito epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Hoito puhdistaa ihoa tehokkaasti ja stimuloi mikroverenkiertoa. Sopii ihoille, jolla on jonkin verran epäpuhtauksia, komedoja tai aknea, kuten teineille ja nuorille asiakkaille sekä miehille, joilla rasvaisuuteen taipuva iho. Hoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta Tri-Active Exfoliant-kuorintaa ja Clarifying Mud Mask -mutanaamiota, joka on syväpuhdistava, kuoriva sekä ihon mikroverenkiertoa aktivoiva.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 95 €

HONEY ENZYME kasvohoito

Ylellinen ja hemmotteleva hunajakasvohoito. Sopii erityisesti kosteusköyhälle ja kuivalle iholle, tai vaikkapa hemmottelevaksi lahjaksi äidille tai ystävälle. Erittäin hyvä kasvohoito talven tai haastavan ilmaston kuivattamalle iholle tai palauttavaksi hoidoksi intensiivisten kuorintahoitojen jälkeen.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 95 €

FOAMING ENZYME kasvohoito

Syväpuhdistava ja todella hellävarainen kasvohoito kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tässä kasvohoidossa iholle tehdään ihanan pehmeä vaahtokuorinta. Kuorinnan bioaktiiviaineet kuorivat ihoa entsymaattisesti ja syväpuhdistavat ihohuokosia, tuoden esiin kuulaan ja tasaisen ihon. Hoitoon on yhdistetty korkeimman farmaseuttisen puhtaus- ja laatutason hoitavat seerumit ja voiteet.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 95 €

PRODIGY PEEL kemiallinen kuorinta

Tehokas, kosmetologisen tason pinnallinen kemiallinen kuorintahoito. Tässä hoidossa yhdistyvät resorsinoli, maito-, salisyyli- ja sitruunahappo, jotka hoitavat lieviä tai keskivaikeita ikääntymisen merkkejä, lievää aknea ja ihon värihäiriöitä. Näiden vaikuttavien aineiden teho on yhdistetty tehokkaaseen ”boosteriin”, joka sisältää edistyneen tason salisyylihappoa, joka tarjoaa merkittäviä etuja muihin pinnallisen tason kemiallisiin kuorintoihin verrattuna. Hoidon innovatiivisen tuotekoostumuksen ansiosta iho kuoriutuu hoidon jälkeen silminnähden vähemmän. Optimaalinen hoitotulos, joka tulee esille pikkuhiljaa, kumulatiivisesti sarjahoitojen myötä.

Lue lisää
Kesto 60 Hinta 145 €

Kestovärjäykset

Ripset

Ripsien kestovärjäys

Kesto Hinta 25 €

Kulmat

Kulmien kestovärjäys

Kesto Hinta 25 €

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Kesto Hinta 35 €

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu

Kesto Hinta 18 €