Kasvohoidot

Kasvohoitoja on lukuisia. Jos epäröit juuri sinulle sopivinta hoitomuotoa, voimme päättää sen yhdessä varatun aikasi aluksi tullessasi hoitolaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kasvohoidot sisältävät tarvittaessa epäpuhtauksien poiston mekaanisesti.

Perinteiset kasvohoidot

DMK Entsyymiterapia kasvohoito

Tarjous ensikertalaiselle; 2 x kuukaudessa, yhteishintaan 200 €.

Lue lisää
Kesto 90 min Hinta 120 €

DMK Ravinnehoito kosteusköyhälle iholle

Hoidon vaiheisiin kuuluu puhdistus, kuorinta, seerumit, asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu epidermiksen läpi tapahtuva hoito sekä kevyt hieronta jolla lukitaan hoitavat aineet iholle.

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 89 €

Kuningattaren Kultahoito

Upea aikuisen naisen ylellinen, kosteuttava ja kiinteyttävä kauneushoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoide.

Kesto 75 min Hinta 79 €

Kirkastava kasvojen Fresh Up -pikahoito

Tarjolla tauko arjesta! Ihotyypin mukainen kirkastava ja raikastava kauneushoito.

Kesto 45 min Hinta 49 €

Perinteinen ihonpuhdistus

Soveltuu seka- sekä rasvaiselle iholle. Hoito tehdään mekaanisesti tarvittaessa ultraääntä käyttäen. Tasapainottaa ja normalisoi talineritystä sekä syväpuhdistaa huokosia.

Kesto 60 min Hinta 69 €

Hemmotteleva, rentouttava kasvohoito

Hoidon tavoitteena on tehokas, oman ihotyypin mukainen kosteuttaminen ja ravitseminen jota tukee hemmotteleva ja rentouttava hieronta. Hoitoon ei sisälly mekaanista syväpuhdistusta. Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Kesto 75 min Hinta 75 €

Täydellinen kasvohoito, yksilöllinen ihotyypin mukainen (normaali, kuiva, rasvoittuva, sekaiho)

Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, hieronta kasvot-kaula-décolleté, naamio ja hoitovoiteet.

Kesto 75 min Hinta 79 €

Kasvohieronta

Rentouttava kasvohierontahoito. Alkupuhdistus, hieronta kasvot-kaula-décolléte, naamio, hoitovoiteet.

Kesto 45 min Hinta 50 €

Sensiderm-erikoishoito herkälle sekä couperoottiselle iholle

Rauhoittava ja kosteuttava tehohoito. Vähentää punaisuutta ja palauttaa ihon tasapainon, stabiloi ihon suojamekanismeja ja normalisoi ihon kosteuspitoisuutta.

Kesto 90 min Hinta 95 €

Korjaava ja tasoittava juonne- ja ryppyhoito

Tehohoito varttuneemmalle iholle jotta säilyttäisit ihosi nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Madaltaa ryppyjä ja häivyttää juonteita silminnähden. Hoito kirkastaa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia saaden ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.

Kesto 75 min Hinta 95 €

Miehen Platinmen-kasvohoito

Kosteuttava, rauhoittava, uudistava ja puhdistava kasvohoito miehille.

Kesto 60 min Hinta 75 €

Silmänympärysihon hoito

Hoidon sisältämät raaka-aineet stimuloivat väsyneen silmänympärysihon uusiutumista. Vähentää tehokkaasti tummuutta silmien ympäryksillä sekä tasoittaa ihoa ja saa sen näyttämään elinvoimaiselta. Kasvohoidon yhteydessä 15 e, erillisenä erikoishoitona 20 e. Kts. myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Lifting kaula- ja décolléte-hoito

Kiinteyttävä ja kosteuttava, kaulan ja décolléte-alueen juonteiden ja ryppyjen hoitoon. Kasvohoidon yhteydessä 18 e tai erillisenä erikoishoitona 20 e. Kts myös täsmähoitomahdollisuus kohdassa radiofrekfenssihoito.

Kestovärjäykset

Ripset

Ripsien kestovärjäys 21 e, kasvohoidon yht. 14 e

Kulmat

Kulmien kestovärjäys 21 e, kasvohoidon yht. 14 e

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 31 e, kasvohoidon yht. 24 e

Kulmien muotoilu

Kulmien muotoilu 15 e

Biodroga MD happohoidot

Epäpuhtaan ihon happohoito

Tukkeutuneen, epäpuhtaan, hormonaalisesti oikuttelevan ihon tehohoito. Puhdistaa, kirkastaa, rauhoittaa ihon. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 80 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 min Hinta 98 €

Happohoito rypyille ja juonteille (Anti-age)

Aikuiselle iholle tehokkaasti kiinteyttävä ja ihon kimmoisuutta parantava tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, anti-age tehoampulli, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 80 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein.

Kesto 60 min Hinta 98 €

Biodroga MD Anti-Age + Sensitive Happohoito

Herkälle, couperoottiselle, ärtyvälle iholle tarkoitettu rauhoittava, kosteuttava ja kiinteyttävä tehohoito. Alkupuhdistus, kuorinta, happokäsittely, tehoainetiivisteet, erikoisnaamio, hoitotuotteet. Toimii yksittäisenä tehohoitona, suositellaan sarjahoitona 4 - 6 kertaa, jolloin kertahinnaksi jää 80 €. Hoito tehdään n. 10 - 20 päivän välein. Miten metaterapiahoito tehdään? Metaterapiahoidossa tehdään ihoon näkymättömiä, mikrokokoisia mikrokanavia kivuttomasti. Tämän tuloksena ihon luonnollinen korjausmekanismi kiihtyy, ja se alkaa tuottaa tehokkaasti kollageenia ja elastiinia, jotka korjaavat myös nämä tehdyt mikrokanavat. Ihon itsensäkorjaava toiminto on ihon luonnollinen ominaisuus, jossa iho uudistuu sisältä ulospäin. Kuinka monta hoitokertaa tarvitaan? Metaterapiahoito on suositeltavaa tehdä sarjahoitona, neljästä kahdeksaan kertaa noin viikon välein. Hoito sopii hyvin tehtäväksi myös yksittäisenä kasvohoitona. Ennen hoitoa suositellaan konsultaatiota joko puhelimitse tai hoitolassa. Konsultaatio kestää noin 15 minuuttia.

Kesto 60 min Hinta 98 €

Laitehoidot kasvoille

Dermatude metaterapia

Dermatuden metaterapia on vaihtoehto kasvojenkohotukselle. Se on täysin luonnollinen hoitomuoto, joka uudistaa ihoa ja parantaa ihon kuntoa sisältä ulospäin. Dermatuden metaterapialla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten esimerkiksi ryppyjä, juonteita, silmäpusseja, aknearpia ja ihon värihäiriöitä. Metaterapiahoidon avulla ihon ikääntymisprosessia voidaan huomattavasti hidastaa ja vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Hoito stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee. Hoito sopii erityisen hyvin niille, jotka eivät ole halukkaita radikaaleihin medikaalisiin hoitomuotoihin.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 150 €

DERMAPEN Mikroneulaus

Sisältää alkupuhdistuksen, elektronisen mikroneulauksen, ihotyypin mukaan räätälöidyt steriilit tehoaineet (hoitoalueena myös silmien ympärys sekä kaula), tehonaamion ja hoitotuotteet. Lisäetu: sisältää hoidon jälkeen tehtävän ryppyjen ja arpien käsittelyn valmistajan omalla erikoishapolla (uber pro). Huom! Steriili neulapää vaihdetaan uuteen jokaisella hoitokerralla, takaa hygieenisemman tuloksen perinteiseen rullauspäähän verrattuna. Lisäetuna myös säädettävä neulanpituus.

Lue lisää
Kesto 75 min Hinta 150 €

Radiofrekvenssihoito

Sisältää kasvojen ihon kuorinnan joko timanttihionnalla tai manuaalisesti. Sarjahoitona (vähintään 3 kerran sarja, 1-2 vkon välein 60 min, hinta 85 e/krt) Osa-alue esim. Silmänympärys tai kaula, hinta 50 e

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 99 €

Timanttihiontahoito

Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, hoitovoiteet. Mahdollinen tehoampulli 8 e.

Lue lisää
Kesto 60 min Hinta 69 €

Ultraäänipuhdistus

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa.

Lue lisää
Kesto 65 min Hinta 69 €

Kohottava lifting-ultraäänihoito

Sisältää alkupuhdistuksen, liftaavan ultraäänikäsittelyn hoitoseerumilla, ampullin sekä rauhoittavan ja kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteet. Hoitoa suositellaan jatkohoitona timanttihionnalle. Paras hoitovaikutus saadaan aikaiseksi sarjahoitona (viikon välein 3-4 x)

Lue lisää
Kesto 45 min Hinta 45 €

HydraFacial-hoidot

HYDRAFACIAL™ SIGNATURE (ent. Hydration)

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito, sopii lähes jokaiselle iholle, nuorelle ja aikuiselle. Ainutlaatuinen teknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella kolme eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Ihohuokosten tyhjennys 3. Tehoaineiden imeytys.

Lue lisää
Kesto 40 min Hinta 105 €

HYDRAFACIAL™ CLARIFYING (ent. Deep Clean)

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen iho samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään hellävarainen GlySal™ happokuorinta. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella neljä eri vaihetta, samalla syöttäen ihoon vaikuttavia ja hoitavia tehoseerumeita sekä happoseerumi 1. Puhdistus ja kuorinta 2. Happokuorinta 3. Ihohuokosten tyhjennys 4. Tehoaineiden imeytys. Tarvittaessa iholle tehdään lisäksi perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 140 €

HYDRAFACIAL™ AGE REFINEMENT (ent. Anti-Age)

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen glysal™ happokuorintaa, Dermabuilder peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä Hydrafacial tehouutteita. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus 3. ihohuokosten tyhjennys 4. tehoaineiden imeytys - ikääntymistä vastaan taisteleva Dermabuilder Peptidi-seerumi.

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 160 €

HYDRAFACIAL™ RADIANCE (ent. Skintone)

Ihon värihäiriöitä korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen ja happokuorinnan lisäksi tehohoito niille alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöitä. Hoidon jälkeen ihosi on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoito sisältää: Ihon perinteisen huolellisen pintapuhdistuksen, jonka jälkeen tehdään laitteella 1. kuorinta 2. happokuorinta 3. puhdistus, ihohuokosten tyhjennys 4. Britenol tehoampullin imeytys (pigmenttimuutokset).

Lue lisää
Kesto 50 min Hinta 160 €