Kivuton ihonpuhdistus vain reilussa 30 minuutissa!

HydraFacial™ on ainoa ihonhoitomenetelmä, joka samanaikaisesti

 • puhdistaa
 • kuorii
 • poistaa mustapäät ja valkopäät
 • syöttää tehoaineet syvälle ihoon.

HydraFacial™ toimii ihon ongelmakohtiin kuten

 • juonteisiin ja ryppyihin, kuivaan ihoon
 • auringon aiheuttamiin ihonmuutoksiin ja ihon värihäiriöihin
 • rasvaiseen ihoon ja akneen; tukkeutuneisiin ja suurentuneisiin ihohuokosiin
 • ihon kirkkauden ja kimmoisuuden puutteeseen.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, joten voit palata arkirutiineihin välittömästi. Pieni hoidon jälkeinen punoitus tasoittuu yleensä 10-30 minuutin jälkeen hoidosta.

Hoito vaihe vaiheelta

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäilöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder anti-age peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Hoidon kesto:

Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia, joten hoidossa voi käydä vaikka ruokatunnilla. Lisäoptioita käytettäessä hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5–20 minuuttia pitempään.

Turvallinen

HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Liuokset eivät sisällä parabeenejä (karsinogeenisiä), kojic-happoa (kielletty mm. Japanissa), propylene glycolia (karsinogeeninen) tai muita haitallisia ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeem. Tartuntavaaraa ei siis ole.

Sopii lähes kaikille ihotyypeille

HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- tai psoriasispotilaille hoitoa ei suositella.

Hoitoa myös vartalolle

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaula/decolleteeta ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen, vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.

Tulokset puhuvat puolestaan!

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaula/decolleteeta ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen, vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.

Välittömiä tuloksia

Hoidon tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti Hydra Facial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30.

Kosteutus ja puhdistus

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel™ –hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 –seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 –seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel™ –kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel™ –kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

Pyörrepuhdistus

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustulat (mustapäät ja valkopäät) tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 –seerumi joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 –liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel™ –kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.

HydraFacial™-hoidon edut lyhyesti:

 • Kivuton ja nopea menetelmä ihonpuhdistukseen
 • Ei vaadi toipumisaikaa – voit palata arkirutiineihisi heti hoidon jälkeen
 • Hoidossa käytetään vain turvallisia ainesosia
 • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle
 • Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti hoidoissa ja käyttämällä ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

HydraFacial™-hoitohinnasto

HYDRAFACIAL™ SIGNATURE (ent. Hydration) 105 €

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Decollete 35 €, selkä 112 €

SkinTone-kasvohoito 157 €

Ihon värihäiröitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä. Tuloksena puhdas, kuulas ja tasainen ihonväri. Decollete 55 €

YDRAFACIAL™ CLARIFYING (ent. Deep Clean) 140 €

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta. Decollete 50 €

HYDRAFACIAL™ AGE REFINEMENT (ent. Anti-Age) 160 €

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ -tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös tarvittaessa GlySal™ -happokuorinta. Decollete 55 €

HydraFacial™-hoito Mikkelissä ainoastaan Kauneushuone Kirsillä!
Varaa aikasi hoitoon nyt! Soita 040 551 6232.

Lue hoidosta lisää hydrafacial.fi -sivustolta!